Pages

Monday, August 31, 2015

Fairy Garden

 Broken pots are great idea for fairy gardens. It's easy and simple idea how to reuse old plant pots and it is fun to do. Kids will love it and enjoy making magical secret garden.



Saplēsts puķu pods var kalpot par lielisku Slepeno dārzu Fejām. Tā ir vienārša ideja un bērniem patiks gan veidot, gan vēlāk spēlēties un pavadīt laiku pie mazā dārza, sapņot par to, kā Fejas naktī to apciemo.



 Use your imagination and create garden of your dreams.


Luv, Liene 

Monday, August 3, 2015

Home made dog treats

After my puppy Bubu being ill, and not sure from what dog food or treats, I decided it is best for her to have a home made treats, that I know are good for her.

So I tried out this easy recipe and Bubu loves these treats! Also it is cheaper than buying in a store.

You will need:
  • 1 cup of whole wheat flour
  • 2/3 cup of oats
  • 2 jars of baby food; Bubu likes the carrot and broccoli, you can choose any you like, but be sure to do research what foods to avoid.


Mix all ingredients together until a dry dough is formed. Then roll out the dough and cut, I used heart shaped cookie cutter, but if I am in hurry I just roll small balls. Bake in 200 degrees (Fan oven) until treats are dry and hard.






Place your dog treats in a jar. Hope your dogs will love them.




Pēc tam kad mans kucēns Bubu nejutās labi, jo biju iedevusi veikalā nopirktus suņu našķus, nolēmu, ka labprāt pagatavotu gardumus pati.

Izmēģināju šo vienkāršo recepti un Bubu dievina savus jaunos gardumus. Kā bonuss tam visam arī pagatavošana ir lētāka, nekā veikalā pirktajiem suņu cepumiem.

Lai pagatavotu suņu cepumus tev būs nepieciešams:
  • 1 glāze pilngraudu miltu
  • 2/3 glāze auzu pārslas
  • 2 buņdžiņas bēbīšu pārtikas, Bubu vislabāk patīk burkāni un brokoļi, bet var izvēlēties ko vien sirds kāro, bet vispirms noskaidro no kuriem ēdieniem izvairīties, jo daži pārtikas produkti suņiem nav ieteicami.
Samaisa visas sastāvdaļas kopā, kamēr masa nelīp pie rokām. Izrullē mīklu, izmantojot cepumu formiņas izveido cepumus. Cep 200 grādu temperatūrā, kamēr cepumi sausi un cieti.

Cepumu glabāšani var izmantot stikla trauku pēc savas izvēles.

Lai suņukam labi garšo!

Luv, Liene